Algemene Ledenvergadering

Graag nodig ik u uit voor de Algemene Ledenvergadering van de 'Pony- en Ruiterclub de Bongerd' gevestigd te Glimmen. De vergadering wordt gehouden op vrijdagavond 19 mei 2017, op Manege de Bongerd (Rijksstraatweg 132 te Glimmen). De aanvang van de vergadering is: 19.30 uur. Vanaf 19.15 uur staat de koffie en thee klaar.

De agenda voor de algemene ledenvergadering is als volgt:

 

Agenda Algemene Ledenvergadering 19 mei 2017

  1. Opening en mededelingen

  2. Vaststellen agenda AL

  3. Financieel Jaarverslag 2016

  4. Begroting 2017

  5. Benoeming nieuw bestuurslid

  6. Rondvraag

  7. Afsluiting

Als lid van de 'Pony- en Ruiterclub de Bongerd' kan u invloed uitoefenen op het beleid van de vereniging via de algemene (leden)vergadering (ALV). De Algemene Ledenvergadering is een vergadering over het wel en wee van de club waarvoor alle leden zijn uitgenodigd en mee mogen praten en beslissen. Voor mensen die willen reageren op de stukken of een eigen voorstel in willen dienen is het wenselijk dat zij dit doen binnen een week na ontvangst van de agenda, zodat het bestuur en de leden zich goed op de ALV kunnen voorbereiden. Alleen personen met KNHS lidmaatschap zijn stemgerechtigd op de algemene ledenvergadering, maar wij als bestuur hechten ook veel waarde aan de mening van de leden die niet lid zijn van de KNHS (de zogenoemde donateurs). 

Iedereen die wil komen op de algemene ledenvergadering is van harte welkom. Wij hopen op uw komst. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons altijd aanspreken of contact met ons opnemen via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Pony en Ruiterclub De Bongerd